Лазерно Рязане на месинг и мед с FIBER лазер

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на месингови и медни листове.

 

Какво представлява месингът?

Месинговият лист, или по-популярен като ,,жълт месинг“, представлява медно-цинкова сплав с изключително висока устойчивост на корозия, издръжливост, електропроводимост и гъвкавост. Месинговите листове намират огромно приложение в рекламата, като от него могат да се произвеждат най-различни табели, фасадни декорации, указатели и разнообразни декоративни детайли за кухненско оборудване.

 

Какво представлява медта?

Медният лист представлява метална сплав с изключително добра топлопроводимост и електропроводимост. Материалът притежава отлични свойства като устойчивост срещу корозия, ковкост, пластичност и отлична топло- и електропроводимост. Намира широко приложение в рекламата и строителството, като се използва за изработка на рекламни билбордове, декорация на търговски центрове, салони за красота, облицовка на стени и стъпала и скриване на тръби.
 

Лазер за рязане на метали

Разполагаме с модерен FIBER лазер, чиито характеристики можете да видите, като натиснете ТУК. В миналото често се е използвала плазмена резачка за извършването на тези дейности, но нашият лазер използва много по-напреднали технологии, което позволява изпълнението на по-сложни рязания за по-малко време.

 

За запитвания и връзка с нас:

Къде сме? - гр.София, бул. „Ботевградско шосе“ № 348
Нашият имейл - info@neon.bg
Телефони за връзка - 0888 10 40 70,  0878 25 00 18
Работно време - понеделник - петък от 08:00 до 17:00 ч.