В настоящите условия на разпространение на коронавирус осигуряването на ефективни предпазни средства е приоритетна задача както на индивидуално ниво, така и по отношение на безопасните условия на труд във всяка търговска, инженерингова и производствена компания. В работната среда все по-засилено присъствие имат т.нар. предпазни екрани. В отговор на необходимостта от използване на висококачествени средства за защита, представяме на вниманието ви предпазни екрани от прозрачен поликарбонат.

Най-често използвани материали за изработката на предпазните екрани са транспарентни плоскости от акрил, винил или поликарбонат. Плътният прозрачен поликарбонат е по-малко познат, но е много подходящ. Материалът е нечуплив, устойчив на UV лъчи и не поддържа горенето. Сред предимствата на поликарбоната е способността му да се огъва студено – чрез абкант.

Обработката на поликарбоната се осъществява посредством фрезоване и огъване. Екраните могат да бъдат и сгъваеми, както се вижда на приложените визуализации. Това улеснява съхранението на продукта в малко пространство.

предпазни екрани от поликарбонат

За повече информация не се колебайте да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.