В настоящите условия на глобална пандемия от коронавирус все повече работодатели търсят ефективни решения, с които да осигурят максимално безопасна работна среда за своите служители. В съответствие с актуалните нужди на всяка инженерингова, производствена или търговска компания, фирма Неон.БГ разработи иновативни предпазни екрани от прозрачен поликарбонат. Предпазните средства вече успешно намират приложение в редица компании у нас, сред които е и българският клон на Matrix Global Services.

Предпазните екрани от поликарбонат офис София Matrix Global Services 1

Matrix Global Services е подразделение на водещата израелска компания Matrix IT, която разполага с офиси в Израел, САЩ, България, Македония, Украйна, Гватемала и Турция, като основните представителства на дружеството в Източна Европа са в гр. София и гр. Скопие. Фирмата предоставя цялостни решения и аутсорсинг услуги за високотехнологични компании, ИТ организации и стартъпи от различни области.

Компанията инвестира в предпазни екрани за своите служители. Разработените от Неон.БГ продукти ще предоставят възможност за по-добра лична защита както от COVID-19, така и от другите сезонни вируси.

Предпазните екрани от поликарбонат офис София Matrix Global Services 2

Най-често използваните материали при изработката на предпазните екрани са транспарентни плоскости от акрил, винил или поликарбонат. Въпреки че е по-малко познат, плътният прозрачен поликарбонат е много подходящ избор, тъй като е нечуплив, устойчив е на UV лъчи и не поддържа горенето. Към предимствата на материала може да се добави и способността му да се огъва студено – чрез абкант.

Обработката на поликарбоната се осъществява чрез фрезоване и огъване. В допълнение, екраните са проектирани така, че лесно да се разглобяват и почистват, както и да се съхраняват на малко пространство.

От основаването си през 2002 г. до днес Неон.БГ продължава да разширява продуктовата гама, производствената си база и да инвестира във високотехнологично оборудване, а от 2017 г. стартира производството и на детайли за промишлеността. На месечна база компанията реализира над 2000 детайла, а част от клиентите ѝ са норвежки, немски и френски компании.

Предпазните екрани от поликарбонат офис София Matrix Global Services 3

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.