Повод за гордост на екипа ни е успешната регистрация на полезен модел в Българското патентно ведомство на наша уникална конструктивна разработка на универсална количка за плоскости и заготовки.

Количката е изработена от прецизно изготвени и лазерно оформени детайли със сложна форма. Освен това, конструктивното ѝ решение осигурява нейната устойчивост при транспортиране на продукти в широк спектър от индустрии.

Универсалната количка за плоскости и заготовки на Неон.БГ

Универсалната количка за плоскости и заготовки се състои от две базови части – основа, върху която стъпват материалите, и пирамида, която осигурява опората им и предотвратява тяхното преобръщане. Основата е изградена от множество подсилващи огъвки, които способстват издръжливостта на количката на големи натоварвания. Проектирана с прибрани в габарита ѝ колела, основата гарантира стабилност и нисък център на тежестта.

Също така в основата й е интегрирана и система за закачане на две или повече колички. Тази система е съставена от два елемента в предната и задната броня. Единият елемент е решена с отвори и дръжка, при повдигането на която надстърчащи щифтове влизат в отворите. При спускането си дръжката заклинва двете колички една за друга – на принципа на гилотината.

Полезен модел

Пирамидата е изработена от лазерно изрязан и огънат метален лист. Тя изпълнява ролята на подпора на материалите и поддържа плоскостите при транспорт, като позволява върху нея да бъдат монтирани различни аксесоари, например рафтове, механизми или кутии. Пирамидата е снабдена с дръжки за свободно и безопасно управление, дори и от един оператор, и се монтира към основата. Отворите на пирамидата са предназначени за закачване на кутии, както и на рафтове за съхранение на малогабаритни детайли.

Универсалната количка за плоскости и заготовки е отлично решение за компаниите от сферата на мебелното производство, металообработващата промишленост, стъкларството, рекламната индустрия и организацията на складове. С нея могат да се транспортират плоскости, детайли и всякакъв вид агрегати. В случаите, в които изделията за пренос са маломерни, те се поставят в кутийки.

Количка за плоскости и заготовки на Неон.БГ

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.