След успешната регистрация на полезен модел в Патентното ведомство на Република България, универсалната количка за плоскости и заготовки на Неон.БГ вече успешно спомага за осъществяването на складовите дейности на една от най-големите търговски вериги хипермаркети у нас - Практикер. А за всички наши настоящи и бъдещи клиенти представяме техническите характеристики и сферите на приложение на количката.

Trolley Animatic Neon.BG 1

Прецизна изработка и устойчивост

За изработването на продукта са използвани прецизно изготвени и лазерно оформени детайли със сложна форма. Конструктивното решение на количката гарантира нейната устойчивост при транспортиране на продукти, предназначени за голям набор от индустрии.

Количката е съставена от две базови части – основа, върху която стъпват материалите, и пирамида, която осигурява тяхната опора и предотвратява преобръщането им. Основата е изградена от голям брой подсилващи огъвки. Те спомагат за издръжливостта на количката на големи натоварвания. Това, което я отличава, е фактът, че е проектирана с прибрани в габарита ѝ колела, а основата й гарантира стабилност и нисък център на тежестта.

В основата на продукта е интегрирана и система за закачане на две или повече колички, която е съставена от два елемента в предната и задната броня. Единият представлява отвори и дръжка, при повдигането на която надстърчащи щифтове влизат в отворите. При спускането си дръжката заклинва двете колички една за друга – на принципа на гилотината.

Пирамидата е изработена от лазерно изрязан и огънат метален лист и изпълнява ролята на подпора на материалите и поддържа плоскостите при транспорт. Върху нея могат да бъдат монтирани различни аксесоари като рафтове, кутии и механизми. Пирамидата има дръжки за свободно и безопасно управление, дори и от един оператор, и се монтира към основата посредством болтове и гайки с осигурител. Отворите на пирамидата служат за закачване на кутии, а също и на рафтове за съхранение на малогабаритни детайли.

Trolley Animatic Neon.BG 2

Къде намира приложение количката?

Универсалната количка за плоскости и заготовки на Неон.БГ е отлично решение за компании, опериращи в металообработващата промишленост, мебелното производство, стъкларската индустрия, рекламната промишленост и организацията на складове. Количката позволява транспортирането на плоскости, детайли и всякакъв вид агрегати, като при пренасянето си маломерните изделия могат да се поставят в кутийки.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.