Успешното онлайн присъствие е начинание, изискващо комплексни усилия в разностранни насоки. Ключова предпоставка за умелото позициониране сред брандовете, наложени в интернет пространството, е поставянето на фокус върху визуалното съдържание. Ако сте собственик на уебсайт за електронна търговия, дизайнер или просто сте любител-фотограф, то устройството за продуктово заснемане „Фотобокс“ на Неон.БГ заслужава Вашето внимание!

photobox 2

„Фотобокс“ е устройство за бързо и висококачествено фотографиране на предмети, а негово предимство сред конкурентните на пазара продукти, е фактът, че не се изисква допълнителна обработка на направените снимки.

„Фотобокс“ е с размери 700х700х700 mm и позволява заснемането на продукти с габарити 500х500х500 mm. Устройството е снабдено със собствено LED осветление с два светлинни източника, които могат да се контролират поотделно. Вътрешният му корпус е направен от метал, който е прахово боядисан в бял сатен с цел предотвратяване на отблясъци. Гръбчето на решението е с овална форма и в бял цвят, но по поръчка на клиента може да бъде боядисано в разнообразни цветове.

photobox 1

Освен това устройството се отличава с лесна поддръжка. То е специално разработено, така че да бъде съхранявано в малки пространства. Габаритът му във височина променя своя размер от 700 на 250 mm. Панелите на „Фотобокс“ могат да се сгъват върху основата, без необходимост от използване на инструменти.

photobox 3

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.