Как новите технологии могат да ни служат да получим актуална и прецизна информация за показатели като температура и време? А отговорът се крие в иновативните външни фасадни часовници на Неон.БГ. Те са свързани с Интернет и гарантират точност в показанията за стойностите на часа и температурата.

Часовникът е предназначен за поставяне на обществени сгради и разполага с високояркостен дисплей, разработен от Неон.БГ. Часовниковият дисплей е снабден с датчик за светлина, който променя яркостта му, така че през деня да свети ярко, а през нощта – по-слабо. Това осигурява отчетливи показания, удължава живота на светодиодите и спестява електрическа енергия. Освен това часовникът разполага с Wi-Fi порт. Управлението му може да се осъществява посредством смартфон, без необходимост от дистанционно устройство.

WiFi фасадни часовници 2

Процесорът на часовника се грижи за точното време всеки ден, проверявайки го автоматично в Интернет. Устройството има способността да отчита и температурата на околната среда. За целта то разполага с прецизен датчик за температура, който е с измервателен обхват от -30 до +60 °С. В случаите, когато температурите са по-високи, се задейства автоматично активно охлаждане на корпуса на часовника.

​WiFi фасадни часовници 1

Произвеждаме външните фасадни часовници в четири модела. Часовниковите екрани са с размери: 200х500, 300х700, 500х1000 и 750х2200 mm. В момента най-предпочитаният е с размери 500х1000 mm, като той е закупен от над 140 общини в България. Моделът има възможност да показва часа и температурата на разстояние до 200 m.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.