Още от основаването ни през 2002 г. ние, от Неон.БГ, непрекъснато се стремим да разширяваме нашето продуктово портфолио и обхвата на услугите ни. Затова спомагат дългогодишният професионален опит на нашия екип, както и големият набор от съвременно техническо оборудване, в което Неон.БГ последователно инвестира. Една от услугите, посредством които изработваме все по-разнообразни и иновативни продукти, е процесът на вакуумно формоване.

вакуумно формавани продукти 1

В базата си разполагаме с три различни размера машини за вакуумно формоване. Този метод на формоване позволява гъвкавост при производството на богата палитра от продукти – от малки детайли, през релефни повърхности, до голямоформатни 3D обекти. С оборудването нашият екип има възможност да термоформова ABS плоскости с дебелина от 0.8 до 4 mm.

Вакуумно формованите продукти намират широкоспектърно приложение в сфери като рекламната индустрия, машиностроенето, медицината. Те също така могат да бъдат отлични попълнения в интериорния дизайн или екстериора.

Вакуумно формовани продукти 2

На своите клиенти гарантираме качествено и бързо изпълнение, като за да повишим нашата конкурентоспособност и да затвърдим готовността си да поемем нови предизвикателства в развитието ни, въведохме бизнес процес, обхващащ всички дейности, както и използването на процедури за управление, производство и контрол на качеството.

Затова не се колебайте да споделите Вашите идеи за креативни и иновативни решения, а екипът на Неон.БГ ще се погрижи те да бъдат реализирани с висока прецизност и професионално отношение.

Вакуумно формовани продукти 3

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.