Всеки специалист знае, че за успешната реализация на техническите изделия и проекти освен нестандартни идеи е важно конструкторът да разполага и с висококачествен, надежден материал ... като Кориан.

Кориан е антибактериален материал и може да се обработва, реже, фрезова и съединява. С негова помощ е възможно да се създаде огромно разнообразие от форми и детайли. Лепилата свързват повърхностите без образуване на фуги и по този начин могат да се реализират по-мащабни по размер проекти. Палитрата на Кориан се състои от 91 цвята, като е възможно и постигането на смели ефекти от цвят и/или полупрозрачност.

Обработка с кориан 1

Основните характеристики, които отличават Кориан, са:

  • Устойчивост – материалът е издръжлив при надраскване или нараняване вследствие от ежедневните дейности;
  • Якост – Кориан притежава завидна якост, което благоприятства широкото му приложение в търговска и битова среда;
  • Не задържа замърсявания и драскотини – повърхността на Кориан е гладка, без наличие на пори, което спомага замърсителите и петната да останат на повърхността и да бъдат лесно почистени. Не позволява развитието на плесени и бактерии. Дори и по-упоритите петна и драскотини бързо могат да бъдат заличени посредством домакински препарат.

Екипът на Неон.БГ ще реализира Вашите идеи, гарантирайки високо качество и прецизност на изработката и бързо изпълнение. Компанията, която развива своята дейност от 2002 г., разполага с богато портфолио от продукти и услуги за разнообразни индустрии, което обновява непрекъснато. Фирма Неон.БГ активно модернизира своето оборудване и прилага съвременни производствени практики. Компанията се нарежда сред лидерите на пазара благодарение и на високата експертиза на своите служители.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.