Изготвен по поръчка на фирмата-дистрибутор на медицинско оборудване Медисимо, Неон.БГ разработи висококачествен корпус за UV лампа. Към корпуса са инсталирани UV лампи и мощни вентилатори, а благодарение на панелите и капаците е осигурено място за поставяне на сменяем филтър. За изработване на корпуса е използван лазерно рязан алуминий. На него са поставени специфични прецизни огъвки, които придават на UV лампата изключителна лекота и устойчивост на вибрации.

Принципът на действие на продукта включва филтриране на въздуха и последващото му насочване към UV лампите за унищожаването на бактерии и вируси. Добавени са и дифузери, които фокусират и отразяват светлината само в кутията на устройството, така че то да бъде използвано безопасно през продължителен период от време.

Решението намира приложение във всякакъв тип помещения и сгради, например в болници, училища, офис пространства и зали. Конструкцията му позволява лесен монтаж чрез конзолна рамка, а прецизната изработка придава на продукта елегантен външен вид.

UV lamp

Фирма Неон.БГ развива своята дейност вече повече от 18 години. Дружеството притежава богата продуктова гама и модерна производствена база. Инвестициите във високотехнологично оборудване и разширяването на портфолиото от продукти и услуги са условия за успешното позициониране на Неон.БГ в разнообразни индустрии. Компанията се е утвърдила като лидер на пазара, благодарение на качественото и в срок изпълнение на своите проекти, за които се грижи нейният експертен екип.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.