Да усъвършенстваме нашите решения безспорно е неразделна част от пътя ни на развитие! Затова сега Ви представяме подобреното устройство за продуктово заснемане „Фотобокс“. С негова помощ можете да създадете възможно най-добрата визия за своите продукти.

„Фотобокс“ намира приложение в полупрофесионалното фотографиране на продукти, а това, което го отличава е високата устойчивост и прецизната изработка. Корпусът на „Фотобокс“ е от нисковъглеродна стомана, която е прахово боядисана в цвят бял мат.

Photobox new

Устройството е с размери 700х700х700 mm, като всички негови панели са сгъваеми. Благодарение на това, „Фотобокс“ може да се побере в малки пространства с размери 700х700х200 mm.

„Фотобокс“ е снабден с 3 светещи панела с LED осветление. Посредством превключватели могат да се включват и изключват LED светлинни източници от горната, дясната, лявата или предната страна на устройството. Позиционираните отпред ляв и десен панел на „Фотобокс“ са подвижни, което позволява да се поставят по-големи обекти, които също да бъдат прецизно осветени.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.