НОДЕ Студио е българска фирма за интериорен дизайн. Компанията е основана от арх. Иван Живков. Разработени от компанията жилищни и обществени пространства, разположени на различни локации в България, заемат голяма част от портфолиото на НОДЕ Студио. Сред реализираните от нея проекти са и такива за интериорния дизайн на компании като Симекс, Маргел и др. Студиото разшири своята дейност, стартирайки проектирането на продукти като осветителни тела, мебели, аксесоари и др.

В сътрудничество с екипа на фирма Неон. БГ, НОДЕ Студио произвежда осветителни тела, а днес имаме удоволствието да Ви представим най-новия модел от тях.

osvetitelno tialo

Осветителното тяло е изработено от прецизно фрезован плътен алуминий. Посредством фрезоване е направен канал, в който се монтират яркостни светодиоди. За лицевата част на осветителното тяло избрахме материала поликарбонат, който е отрязан и гравиран така, че светещото устройство да може да бъде поставяно в прецизни улеи чрез клик система. Тя позволява монтажа на продукта към стена или под. Крайният резултат вече е налице – елегантна лампа с висока яркост и компактен корпус.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.