Вероятно повечето от Вас са забелязали големите метални сърца, в които можем да предоставим за рециклиране пластмасови капачки от бутилки. Разположените в различни локации из страната конструкции са част от инициативата Капачки за бъдеще, в която Неон.БГ благотворително се включи, изработвайки сърца за събиране на капачките.

Изделията се произвеждат от нисковъглеродна стомана или от алуминий. Процесът на изработка започва с изграждането на конструкция от метални профили, която се облицова с лазерно отрязани панели. След това всички детайли на сърцата се боядисват прахово. Монтажът на металните изделия се осъществява без пробиване, а с поставяне на плочки като противотежест.

Metal Heart Box

Националната благотворителна кампания „Капачки за бъдеще“ стартира през 2017 г. Нейната кауза е насочена към подпомагане на най-малките членове на обществото чрез закупуване на необходима за бебетата медицинска техника и оборудване. До момента в рамките на инициативата са събрани и рециклирани общо 454094.5 kg пластмаса, а със събраните средства през 2019 г. са обновени най-старите кувьози в болниците в малки населени места в България.

За продуктите и услугите от своето богато портфолио фирма Неон.БГ залага на висококачествени материали и прецизност във всеки етап на производствения процес. В своя над 18-годишен опит на българския пазар Неон.БГ развива успешни партньорства с водещи български и международни компании. Дружеството разполага с модерно техническо оборудване и експертен екип, който реализира креативни и практични решения, намиращи приложение в широк кръг от индустрии и съобразени с индивидуалните специфики на клиентите.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.