Обезопасяването на техническото оборудване в промишлени условия е лесно постижима задача, когато на разположение имаме практични и високоефективни решения. Едно от тях е индустриалната компютърна кутия, разработена от специалистите на Неон.БГ.

Industrial comp box 1

С какво се отличава конструкцията на индустриалната компютърна кутия?

Индустриалната компютърна кутия на Неон.БГ е проектирана така, че да може да работи в запрашена среда, дори и с най-мощните компютърни компоненти, без да се налага прекъсване на работния процес. Тя e предназначена за монтаж на стена, като е възможно да се постави върху бюро или да бъде свободно стояща на собствена стойка. Методът за сглобяване на компютърна конфигурация в нея е аналогичен на този на традиционните кутии и отнема кратко време.

Цялостната комуникация между компонентите на компютъра и аксесоарите е вградена, с което се гарантира безопасността на хората. Компютърният монитор се поставя вътре в кутията. По този начин той остава защитен от прах или механични увреждания. В кутията е обособено и специално място за захранването на монитора. Електрическите проводници остават скрити от операторите, с което се минимизира рискът от токов удар. В предната част на индустриалната кутия е предвидено специално място за поставяне на мишката и клавиатурата.

Industrial comp box 2

В корпуса на кутията могат да се монтират всички стандартни видове дънни платки. Те също са добре предпазени от въздействието на околната среда, а охлаждащият въздух преминава през филтър, който се намира в подвижен панел. Това позволява неговото изваждане с цел почистване или подмяна, като процесът се реализира много бързо и лесно. С помощта на пречистен въздух се осъществява и охлаждането на всички останали части като памет, харддиск и захранване, които освен това са разположени на удобно за свързване място.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.