Неон.БГ изработи по поръчка и проект на фирма „Призма – Светлинни решения“ стилни, необикновени и даващи воля на креативността при декориране осветителни тела.

Основана през 1998 г., вече над две десетилетия фирма „Призма – Светлинни решения“ затвърждава водещите си позиции в областта на интериорното, екстериорното и архитектурното осветление. Важно звено в дейността на компанията е производството на декоративни и архитектурни осветители по индивидуален проект, както и на авторски осветителни тела на български дизайнери.

Благодарение на обширния си машинен парк, специалистите на Неон.БГ са в състояние да проектират и произведат разнообразни продукти и технически решения за индустрията. Това дава възможност за реализацията на иновативни и практични решения, съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания на техните клиенти и партньори, каквито са и осветителните тела за фирма „Призма – Светлинни решения“.

Neon.BG project plasma lighting

Лампите са изработени от плексиглас с дебелина 6 mm, който е прецизно фрезован с помощта на фреза на водещия немски производител Harmuth. След обработка, заготовките са съединени, така че вътрешният обем да остане свободен с цел поставяне на декорации и светлинни източници. Прецизната обработка на контурите включва фрезоване на 45° по контура. След залепване, изделието е стабилно и плътно сглобено въпреки размерите си. Също така, фрезата Harmuth CNC, позволява изработка на резби, чрез които определени детайли са  разглобяеми.

От видеото ТУК можете да се запознаете по-подробно с принципа на работа на фрезата Harmuth CNC.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.