R&D

Научноизследователската и развойна дейност включва действията, целящи създаването и въвеждането на нови продукти и услуги. Фирма НЕОН.БГ разполага с екип от специалисти с богат опит, както и с млади инженери с нови идеи, които успешно изпълняват задачи по разработка и чертаене на нови продукти.

 

3D визуализация

Първият етап е последван от фазата на 3D проектиране. То осигурява детайлна представа за бъдещия продукт. Съвременните софтуерни продукти, с които екипът на НЕОН.БГ разполага, позволяват изготвянето на прецизна визуализация на изделието.

 

Техническа документация

Третият процес включва изготвянето на техническа документация. Инженерният екип на НЕОН.БГ съблюдава изготвянето на максимално пълна и технологично обоснована техническа документация, така че изделието да бъде с максимално високо качество на изпълнение.

 

Прототип и финална изработка на изделията

След като на базата на предходните етапи е изработен одобрен прототип на продуктите, следва започването на серийно производство на продукта.

 

Производствената база на НЕОН.БГ разполага с модерни инструменти за фрезованелазерно рязанеогъване с абкант, както и заваряване.

 

Разработени продукти

Индустриална компютърна кутия НЕОН.БГ

Компютърна Кутия НЕОН БГ

 

Фотобокс

Фотобокс

 

Кутия за контролери ONDO

ONDO

 

За запитвания и връзка с нас:

Къде сме? - гр.София, бул. „Ботевградско шосе“ № 348
Нашият имейл - info@neon.bg
Телефони за връзка - 0888 10 40 70,  0878 25 00 18
Работно време - понеделник - петък от 08:00 до 17:00 ч.