Организацията на обществени събития днес е свързана с изпълнението на строги изисквания за осигуряване на лична защита. Именно в условия като настоящите, предпазните екрани затвърдиха своето широко приложение. За да отговори на актуалните потребности, екипът на Неон.БГ разработва ефективни протектори, осигуряващи както безопасния работен процес на компаниите, така и организирането на публични мероприятия.

Точно в тази връзка голям брой протектори на Неон.БГ бяха поставени в изборните секции в деня на тазгодишните парламентарни избори.

Предпазните средства осигуриха по-добри условия за провеждане на изборите, защитавайки здравето на членовете на изборните комисии.

Всеки протектор се състои от екран от 2 mm прозрачен акрил. Максимална стабилност на изделието е осигурена с помощта на две крачета, на които е поставена плоскостта. Конструкцията е олекотена и това я прави практична и функционална.

Производственият комплекс на фирмата поддържа богат арсенал от инструменти за рязане на акрил и плексиглас, съобразени с индивидуалните особености на всяко изделие. За пореден път специалистите на Неон.БГ не направиха компромис с качеството на изработката, разчитайки на високотехнологично машинно оборудване в лицето на Harmuth CNC 4000-2 Router.

Acrylic protectors

Най-често използваните материали при изработката на предпазни екрани са транспарентни плоскости от винил или поликарбонат. Въпреки по-малката си популярност, плътният прозрачен поликарбонат е много подходящ избор. Той е нечуплив, устойчив е на UV лъчи и не поддържа горенето. Може да се огъва студено – чрез абкант.

Един от многобройните примери за приложение на протекторите от поликарбонат на Неон.БГ в компании у нас е софийският клон на фирма Matrix Global Services – подразделение на водещата израелска компания Matrix IT.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.