Фирма Неон.БГ е специализирана в извършването на широка гама от услуги, включително конструиране, инженеринг, прототипиране и производство на продукти и технически решения за индустрията, строителството и рекламата. Компанията е технологично, технически и експертно обезпечена да изпълни широко разнообразие от услуги, сред които рязане и гравиране на плоскости.

Рутерно CNC рязане на филц

Очакваме Вашите запитвания за услугата рутерно CNC рязане на филц, готови сме да реагираме бързо и да изпълним Вашите проекти качествено и в срок.

Рязане и гравиране на дърво и други материали

Машинният парк на Неон.БГ обхваща и оборудване за рязане и гравиране на дърво, гетинакс, PVC, Кориан и др. Това позволява изработката на продукти с оригинален дизайн като рекламни материали, персонализирани подаръци, сувенири, интериорни декорации и др.

Сред технологичните възможности на доказаната българска компания е да обработва  материала Кориан. Той се отличава с висока устойчивост и завидна якост, което благоприятства широкото му приложение в търговска и в битова среда. Повърхността му е гладка, без наличие на пори, което не позволява развитието на плесени и бактерии. Екипът ни ще реализира Вашите идеи, гарантирайки висококачествената обработка чрез фрезоване, рязане и гравиране.

Рутерно CNC рязане и гравиране на фибран и стиропор

Част от услугите на Неон.БГ е обработката на експандиран пенополистирол (EPS), познат още като стиропор. Той се отличава с висока механична якост, дълготрайност и по-ниска топлопроводимост. Друг материал, който намира широко приложение в строителството, е фибранът. Използва се главно за изолация на външни бетонови конструкции, фасадни системи, за външно облицоване и топлоизолация на външни покриви и подове, които не са изложени на тежки натоварвания.

cutting 1

Неон.БГ разполага с широк набор от инструменти за рязане, които можете да разгледате ТУК. Ако към момента на поръчката Ви даден инструмент не е в наличност, то той ще бъде доставен в кратък срок!

Рутерно CNC рязане на полистирол

На стайна температура полистиролът представлява твърд термопласт с аморфна структура, а при по-висока температура може да бъде разтопен и втвърден отново. Материалът е евтин и се използва за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други предмети, за които е подходяща сравнително корава пластмаса, която може да бъде оцветявана в разнообразни цветове.

Рутерно CNC рязане и гравиране на плексиглас и акрил

Полиметилметакрилатът, популярен с търговско наименование плексиглас, е синтетичен термопластичен прозрачен полимер, чиито приложения са близки до тези на стъклото. Предпочитан е заради своята цена, ефектност и светлопропускливост в сфери като леката промишленост, интериора и рекламата.

Рутерно CNC рязане на алуминий

Характерни за алуминия са относително ниската плътност и устойчивостта му на корозия, дължаща се на пасивирането чрез образуване на плътен повърхностен слой от оксиди. Конструктивните елементи от алуминиеви сплави имат ключово място в авиацията и намират значително приложение в други транспортни направления и строителството. От алуминий се изработват различни рекламни изделия – обемни букви, щандове, дисплеи, светещи кутии, конструктивни и облицовъчни елементи, интериорни и фасадни елементи и др.

cutting 2

Рутерно CNC рязане на еталбонд

Еталбондът е алуминиев композитен панел, съставен от полимерна сърцевина, свързана между два предварително боядисани алуминиеви листа. Ключови предимства на материала са повишена твърдост и издръжливост, ниско тегло, UV устойчивост, лесно формоване и обработка. Еталбондът намира широко приложение в архитектурната облицовка, в изграждането на прегради, окачени тавани, указателни табели, машинни покрития, в  конструкцията на контейнери и др.

Ако имате нужда от описаните услуги, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим и намерим най-ефективния и изгоден начин за реализация на Вашите проектни нужди.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.