За фирма Неон.БГ, утвърдила се като лидер в извършването на богата гама от услуги и изработването на продукти и технически решения за индустрията, строителството и рекламата, разширяването на обхвата на дейност следва своя естествен ход през годините.

Разполагаме с модерен машинен парк и квалифицирани специалисти, благодарение на които можем да отговорим на всяко Ваше запитване бързо и да произведем желаните изделия качествено и конкурентно.

Лазерно рязане на алуминий

Знаете ли, че сребристобелият мек немагнитен ковък метал е най-често срещаният метал в земната кора? Алуминият е и третият като съдържание химичен елемент в нея, след кислорода и силиция. Той има относително ниска плътност и е устойчив на корозия. Конструктивните елементи, изработени от сплавите му намират приложение в транспортната индустрия, строителството, промишлеността, рекламата и мн.др.

Лазерно рязане на бронзови листове

Бронзът е сплав от мед и калай, отличаваща се с ковкост, твърдост и разтегливост. Той се отличава с добри способности за обработка и ниска точка на топене. Бронзът и сплавите му предлагат огромно разнообразие от приложения, отразяващи техните многостранни физични, механични и химични свойства.

Както е добре известно, добрите технологии са „дясната ръка“ на всеки специалист. Ето защо за високото качество на нашите изделия разчитаме на лазера Fiber Laser Neona!

Лазерно рязане на неръждаема стомана

Неръждаемата стомана, наричана още като инокс, е стоманена сплав с минимум 10.5% съдържание на хром. Устойчивостта, която неръждаемата стомана има на корозия, се увеличава правопропорционално на съдържанието на хром. Същевременно молибденът засилва както устойчивостта на корозия, така и срещу киселини и питингова корозия в хлоридни разтвори. От инокса се произвеждат както домакински съдове и прибори, но той е подходящ и за изработка на рекламни табели и обемни букви.

Image removed.

Лазерно рязане на черна (нисковъглеродна) стомана

Нисковъглеродната, или черна стомана е сплав от желязо и въглерод с изключително добра ковкост и здравина. В състава ѝ влизат и други легиращи елементи с цел постигане на определен кристален строеж, структура или физико-химични и механични свойства. Най-често нисковъглеродните сплави се прилагат в промишлеността и строителството, поради ниската си цена и доброто си качество. Продуктите от черна стомана включват греди, тръби, ъглови профили, листове стомана и профилни настилки.

Ако търсите доверен и надежден партньор за лазерно рязане на алуминий, бронз или стомана, не се колебайте да се свържете с нас!

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.