Неон.БГ вече се намира в нова, собствена производствена база, която е с над 2 пъти по-голяма площ в сравнение с досегашната. Тя се намира на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в столицата. Разположена e на комуникативно място, в близост до източния вход на София, а достъпът до нея е лесен и удобен. Инвестицията е с огромно значение за компанията, защото ни позволява да продължаваме да се усъвършенстваме и да предоставяме все по-разнообразни и висококачествени технически продукти и услуги на нашите клиенти.

От производител на неонови реклами до компания с широко портфолио от индустриални изделия с оригинален почерк 

Пътят на развитие на Неон.БГ стартира през 2002 г. с производство на неонови реклами, което бързо разширява с изработката на обемни букви, рекламни кутии, тотеми и декор за телевизионни предавания. 

През всички 19 години, в които оперираме на пазара, непрекъснато подобряваме нашия машинен парк и работим по оптимизацията на производствените процеси. Така например, през 2013 г. внедрихме специален софтуер за управление на поръчките, съобразен с нуждите на компанията. Тази иновация ни позволи да постигнем акуратна организация на работния процес. 

Ако Ви предстои да реализирате свой проект и се нуждаете от надежден партньор, не се колебайте да се доверите на експертизата на екипа на Неон.БГ. Това, което отличава дружеството, е холистичният подход в работата със своите клиенти. Той включва разработване на дизайн, 3D визуализация, инженеринг, прототипиране и серийно производство на решенията. Научете повече за 5-степенната формула на Неон.БГ за създаване на иновации ТУК! 

Нововъведенията разкриват нови хоризонти пред фирма Неон.БГ, която усъвършенства вида на продуктите и услугите си, постигайки постоянно високо качество и разработвайки иновации. Вследствие на това компанията разширява многократно клиентската и партньорската си мрежа, в която попадат утвърдени български и чуждестранни организации с разнообразни сфери на дейност.

Гордеем се с факта, че от 2016 г. Неон.БГ е представител на немската фирма HARMUTH за България. Работим с едни от най-модерните им машини за обработка на голям набор от материали като алуминий, плексиглас, композитен материал, МДФ и мн.др. Водени от принципа да не правим компромис с качеството, инвестирахме и в най-висок клас абкант AMADA HG1003, както и във висококачествен влакнесто-оптичен лазер, който реже прецизно всякакъв вид метали.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.