Днес ще Ви запознаем с един мултифункционален и практичен помощник за всички дейности във Вашето производство. Той носи името Tough Joe („Здравият Джо“ – бел. ред.) и е универсална количка за плоскости и заготовки. През 2020 г. екипът на  Неон.БГ реализира успешно и регистрацията на полезен модел за своя иновативен продукт в Патентно ведомство на Република България.

Иновативната количка е отлично решение за множество индустрии, сред които дърво- и металообработването, мебелното производство, стъкларската промишленост, рекламата, а също и за организацията на складове. Tough Joe се сглобява лесно и съответно се разглобява бързо при транспортиране. Изработена е от лазерно изрязани и прецизно огънати на абкант детайли със сложна форма. Количката тежи 42 kg, височината ѝ варира от 820 до 1020 mm, широка е 1100 mm, има дължина от 700 mm, а колелата ѝ са тип Tellure Rota 604211. С Tough Joe могат да се пренасят плоскости с тегло до 900 kg и размери 250х125 cm.

tough-joe-1

Индустриалната количка за плоскости и заготовки се състои от две главни части – основа и пирамида.

Основата е съставена от множество подсилващи огъвки, които спомагат за издръжливостта на „Здравият Джо“ при големи натоварвания. Прибраните в габарита на основата колела гарантират отлична стабилност и нисък център на тежестта. За постигане на най-висока ефективност при работа с количката се предлагат колела, съобразени с настилката, за различни подове във външни и вътрешни условия. Tough Joe разполага с удобна дръжка, а в основата ѝ е интегрирана и система от два елемента в предната и задната броня за закачане на две или повече колички. Системата работи на принципа на гилотината – при спускането си дръжката заклинва двете колички една за друга.

Прецизна изработка с помощта на модерно оборудване и креативен подход са основните опорни точки, които екипът на Неон.БГ следва неотлъчно в изпълнението на своята дейност.

Наскоро Неон.БГ осъществи поредната значима стъпка в своето развитие, разширявайки производството си в нова база. Новата ни локация се намира на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София. Тя разполага с над 2 пъти по-голяма площ спрямо досегашната, което ни позволява да се усъвършенстваме и да предлагаме още по-разнообразни и висококачествени технически изделия и услуги.

tough-joe-2

Пирамидата се монтира към основата, служи за подпора на материалите и поддържа плоскостите при транспорт. Тя има дръжки, с които количката може да се управлява свободно и безопасно от един оператор. В допълнение, Неон.БГ предлага и аксесоари, които се монтират през отворите на пирамидата. Потребителите могат да поставят рафтове, механизми, пет размера кутийки за пренасяне на маломерни изделия или инструменти, а с помощта на клипборд специалистите могат да организират производствените си дейности и подвижния склад.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg