Неон.БГ изработи алуминиеви рекламни светещи кутии с релефни букви за офиса на световноизвестния франчайз Mail Boxes Etc. (MBE), който навлиза на пазара у нас с пилотна локация в София. 

Настоящата локация на MBE се намира в жилищния и бизнес комплекс Garitage Business Park, сграда 3, партер, и ще отвори врати през октомври т.г. Месец по-късно ще заработи и офисът на столичния булевард Витоша“ № 99.

Благодарение на високотехнологичното си оборудване и добре подготвени специалисти, Неон.БГ предлага и голяма амалгама от услуги, сред които рутерно рязане на листови материали, лазерно рязане на черни и цветни метали и неметали, научно-изследователска и развойна дейност и мн.др.

Заповядайте в новата ни модерна и обширна производствена база на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София.

„Mail Boxes Etc. въвежда иновативен за България бизнес модел, предлагайки широк набор от услуги за фирми и физически лица. Сред тях са куриерски услуги за страната и чужбина, изработка на всякакъв вид печатни материали – визитки, тефтери, календари, сувенирна реклама, флаери, каталози, широкоформатен печат и банери“, поясниха от клона на MBE у нас.

MBE предлага и дигитални услуги като изработка на уебсайт, онлайн магазин, хостинг и др., микрологистика и обслужване на онлайн търговци, пощенски кутии под наем за фирми с регистрация на фирмен адрес, персонален телефонен номер, виртуален офис и място, на което да получават пощата си за физически лица, както и още допълнителни услуги, които могат да бъдат предложени на място в обектите на компанията.

„Мрежата ни от обслужващи центрове и магазини подпомага малкия и средния бизнес чрез аутсорсинг на процеси, като им спестява време и средства и подобрява тяхната ефективност, позволявайки им да се фокусират върху основния им бизнес“, посочиха от българския екип на MBE.

Какъв е моделът на работа на Mail Boxes Etc?

Компанията присъства в над 2500 офиса, в повече от 47 държави по целия свят. У нас компанията предвижда разкриването на 100 локации във всички по-големи градове. Голяма част от тях ще бъдат продадени на франчайзополучатели, които ще бъдат селектирани по строги критерии.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.