Неон.БГ изработи лампи от прецизно отрязани материали, които ще бъдат част от нов луксозен ресторант в столицата. Екипът ни реализира осветителните тела по дизайн на арх. Иван Живков – основател на фирмата за интериорен дизайн НОДЕ Студио.

Портфолиото на НОДЕ Студио обхваща разнообразни обществени и жилищни пространства в цялата страна. Екипът на арх. Живков реализира проекти за интериорния дизайн на компании като Маргел, Симекс и др. В портфолиото на фирмата присъстват още проекти на мебели, аксесоари, осветителни тела и т.н.

В началото на годината двете компании реализираха още един общ проект – осветително тяло от прецизно фрезован плътен алуминий с елегантен дизайн, висока яркост и компактен корпус. Лицевата страна е изработена от поликарбонат, изрязан и гравиран така, че лампата да може да бъде поставяна в прецизни улеи чрез клик система. По този начин тя се монтира към стената или пода. 

 

Благодарение на близо 20-годишния си опит на пазара и високите стандарти, които прилага в своята дейност, Неон.БГ се е утвърдила като лидер в сферата на дизайна инженеринга, прототипирането и производството на продукти и технически решения за разнообразни индустриални сектори. Развитието на компанията преминава и под знака на модернизирането на нейната техническа база. Поредната амбициозна стъпка в тази насока ръководството на Неон.БГ реализира, разширявайки своето производство.

Новата база на Неон.БГ се намира на булевард „Ботевградско шосе“ № 348 в София. Тя е разположена на комуникативно място, в близост до източния вход на столицата и е с над два пъти по-голяма площ от досегашната. Инвестицията олицетворява стремежа на компанията да разгръща мащаба на дейността си и да изпълнява все по-разнообразни и усъвършенствани проекти.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.