Благодарение на това, че вече разполагаме с два пъти по-голяма площ в базата ни на столичния булевард „Ботевградско шосе“ №348 и продължаваме да инвестираме в модернизацията на машинния ни парк, ние, от Неон.БГ, можем да изпълняваме целия ни набор от услуги с още по-висока прецизност, да повишаваме качеството и обема на продукцията ни. Продължаваме да развиваме и партньорствата ни с клиенти от разнообразни индустрии.

Услугите, за които бихте могли да разчитате на експертизата на екипа на Неон.БГ, включват:

За безупречното изпълнение на услугите ни „помагат“ съвременните машини, с които обработваме детайлно материали като плексиглас, алуминий, МДФ, ПВЦ, месингови и медни листове, стомана, ламарина, текстил и др. Заедно с това непрекъснато инвестираме в професионалното развитие на нашите колеги.

Запазена марка в работата на Неон.БГ е комплексният модел, който компанията прилага в работата със своите клиенти. Той обхваща петте стъпки – дизайн, 3D визуализация, инженеринг, прототипиране и серийно производство на техническите изделия. Всичко това е съчетано с персонален подход, който удовлетворява специфичните характеристики на проектите. А резултатът е продукт с гарантирано качество, реализиран в кратък срок.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.