Заповядайте в новата производствена база на Неон.БГ на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София!

В условията на висококонкурентен пазар Неон.БГ успява да привлече своите клиенти със специалния си подход на работа и качествените продукти с разнообразни приложения. Фокус днес е услугата за рязане на метали и неметали. Към нея обаче екипът ни предлага разработка на чертеж на съответното изделие, огъване на материалите в по-сложни форми, както и всички последващи етапи до финализирането на проекта.

Какви са предимствата при цялостния подход на работа?

Осъществяването на цялата дейност на едно място, от един екип, води до повишаване бързината на изпълнение и до по-ниска себестойност на изделието. Освен това Неон.БГ гарантира ефективността на изработката, тъй като разполага с екип от доказани професионалисти и с богат набор от съвременни машини и инструменти.

Тази практика позволява производственото дружество непрекъснато да разширява портфолиото си от продукти, както и да търси нови възможности за реализацията на устойчиви и практични решения.

При услугата рязане материалът с едно от най-широките приложения е поликарбонатът. Конкурентно предимство при металите има алуминият, който се обработва лесно. Наложило се приложение на рязаните плоскости е строителната индустрия. Изработените панели с прорязани детайли украсяват интериора на различни помещения и служат за декорация на фасади. От разнообразни материали могат да се получат чудесни дизайнерски решения. Създават се още заграждения на зелени зони, кутии за термопомпи в жилищни сгради и др.

Сред материалите, с които работи Неон.БГ, е филцът. Той притежава добри шумоизолационни свойства. За проекта за звукопоглъщащи плоскости от филц, реализиран от Неон.БГ заедно с архитектите от Blueprint Architects. Можете да прочетете повече за него ТУК.

Освен на гореизброените материали екипът на Неон.БГ предлага прецизно рязане и на:

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.