С помощта на Fiber лазер екипът на Неон.БГ изрязва метали, използвани в широк кръг от индустриални сектори. Вижте свойствата на металите, както и разнообразието от продукти, които Неон.БГ реализира в новата си база на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София.

Един от тях е алуминият, който влиза в състава на изделия за целите на авиацията и транспорта. От него се изработват също така фасадни и интериорни елементи за строителството. Изборът на алуминия се предопределя от относително ниската му плътност и устойчивост на корозия.

Благодарение на изключителната точност на Fiber лазера, дългогодишния професионален опит на екипа и на партньорствата ни с компании от различни промишлени направления, с увереност можем да дадем гаранция за високото качеството на нашите проекти.

Металът, който се характеризира с висока износо- и корозионноустойчивост и гъвкавост, както и устойчивост на удари, драскотини и отпечатъци, е дизайнерската ламарина. Тези предимства на материала обуславят широкото му приложение в изработването на декоративни елементи, както и за функционални цели като отопление, звукоизолация, системи за електрическо и механично оборудване, включително и в строителството.

Говорейки за строителния сектор, специалистите на дружеството подчертаха възможностите, които предоставя черната (нисковъглеродна) стомана, която представлява сплав от желязо и въглерод, заедно с други легиращи елементи, които придават определен строеж, физически или химически свойства.

Съотношението ниска цена – високо качество разширява мащаба на продуктите, изработени от този тип стомана. Списъкът включва ъглови профили, листове стомана и профилни настилки, греди, тръби и други промишлени изделия. Отличителни характеристики на нисковъглеродната стомана са нейната отлична здравина и ковкост.

Можете да разчитате на уменията на екипа на Неон.БГ и за лазерно рязане на месингови и медни листовепросечна ламаринабронз и неръждаема стомана.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.