Неон.БГ има близо двадесетгодишен опит в изработката на изделия, намиращи приложение в редица индустрии. Част от тях Неон.БГ произвежда посредством термоформоване и вакуумно формоване.

И така, какво представляват тези производствени процеси?

Термоформоването е техника за формоване на пластмаса, която дава възможност за израбване на разнообразни продукти. При него тънките пластмасови листове се нагряват с цел да бъдат лесно манипулируеми. След охлаждане до завършена форма крайният продукт се подрязва, за да се увеличи както неговата използваемост, така и естетичността му.

От друга страна, вакуумното формоване използва топлина и налягане за изтегляне на пластмасови листове в тяхната финална конфигурация. След като листът се нагрее и постави върху матрицата, се използва вакуум, за да се манипулира в предпочитаната форма.

Как Неон.БГ осъществява тези услуги?

В модерната си нова база Неон.БГ разполага с три различни размера машини за вакуумно формоване. Този метод дава възможност за производството на разнообразни изделия – от малки детайли, през релефни повърхности, до голямоформатни 3D обекти. Те могат да бъдат част от интериора или екстериора Ви, както и да намерят приложение в сектори като машиностроене, медицина, рекламна индустрия и др. Оборудването позволява на специалистите ни да термоформоват ABS плоскости с дебелина от 0.8 до 4 mm.

Ако искате да реализирате безкомпромисно следващия си проект, то заповядайте в новата производствена база на Неон.БГ на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София. На базата на своя дългогодишен опит и познания, екипът на Неон.БГ Ви предложи най-подходящите за Вашите потребности идеи, които ще изпълни с висококачествени материали и внимание към детайла.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.