Съчетанието между експертизата на опитните специалисти и свежите идеи на младите колеги в екипа на Неон.БГ дава отлични резултати по отношение на разработването на иновативни и практични технически решения. Научете повече за процеса на реализирането им, както и някои от реализираните продукти.

За етапите по създаване на нови изделия

За детайлна представа по отношение на бъдещия продукт създаваме 3D визуализация с помощта на модерен софтуер. Работата продължава с изготвяне на техническата документация. Тя е максимално пълна и технологично обоснована с оглед постигане на високо качество на крайния продукт. Тези стъпки се надграждат с изработване на одобрен прототип, преди да се стигне до серийното производство на продукта.

Благодарение на усърдната си работа, креативността и съвременния машинен парк, Неон.БГ с гордост представя своите авторски продукти, които вече подпомагат ефективно дейността на редица компании.

Ето и малка част от авторските разработки на Неон.БГ

„Фотобокс“: Професионална фотосесия на Вашите продукти

„Фотобокс“ има три сгъваеми панела с LED осветление. Чрез превключватели LED светлинните източници от горната, дясната, лявата или предната страна могат да се включват и изключват. Отпред са поставени подвижни панели, което дава възможност за поставянето и детайлното заснемане на по-големи обекти. Освен че гарантира бързи резултати при фотографиране, изработеното от прахово боядисана в бял мат нисковъглеродна стомана устройство има компактни размери 700х700х700 mm и може да се съхранява в малки пространства.

Индустриална компютърна кутия за защита на техническото оборудване

Пригодена е да функционира в запрашена среда, дори и с най-мощните компютърни компоненти, без да се налага прекъсване на работния процес. Може да се монтира на стената, да се позиционира на бюро или да е свободно стояща на собствена стойка. Сглобяването на компютърна конфигурация в нея отнема кратко време и е аналогично на това в традиционните кутии.

Комуникацията между компонентите и аксесоарите е вградена, с което се гарантира безопасността на работниците. Мониторът също е поставен в кутията, като е отделено и място за неговото захранване. В предната част на кутията има специално място за мишката и клавиатурата. Освен това ел. проводниците са скрити от операторите, с което се минимизира рискът от токов удар. Филтърът за охлаждането се почиства или заснема по време на работа, без да се налага прекъсване на работния процес.

Приносът на Неон.БГ в интелигентното земеделие

Фирма ONDO се довери на опитна на Неон.БГ във връзка с изработването на кутия за нейния смарт агро контролер. Той се свързва към съществуващата инфраструктура за напояване, торене и климат контрол в земеделското стопанство. Посредством специализиран софтуер земеделците могат да автоматизират и контролират отдалечено всички тези процеси. Отличаваща характеристика на системата е интуитивният потребителски интерфейс, в който всеки земеделец може лесно да се ориентира и да използва.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.