Наскоро интериорът в офиса на фирма CIMEX бе преобразен в резултат от синергичните усилия на Неон.БГ и НОДЕ Студио. Отново имахме възможност да си сътрудничим с водещата компания за интериорен дизайн НОДЕ Студио. Радваме се да представим надписите, които изработихме от плексиглас и алуминий специално за този проект.

Проектът е дело на арх. Иван Живков – основател на НОДЕ Студио. Компанията има богат опит в реализацията на множество проекти за интериорен дизайн на жилищни и обществени пространства, както и в офисите на редица компании у нас. НОДЕ Студио проектира осветителни тела, мебели, аксесоари и др.

В рамките на партньорството си с НОДЕ Студио специалистите на Неон.БГ изработват стилни и практични изделия.

Можете да прочетете за ослепително осветително тяло от прецизно фрезован плътен алуминий, както и за лампи от прецизно отрязани материали, озаряващи интериора на нов луксозен ресторант в София.

Българската компания CIMEX е специализирана в предоставянето на професионална строителна техника и лека механизация. Оборудването се предлага на пазара у нас от 2013 г. То намира приложение в дейността на над 500 компании от ВиК сектора, строителството, кабелните оператори и др. Освен това дружеството осигурява гаранционен сервиз, следгаранционно обслужване и резервни части.

Неон.БГ може да превърне всяка Ваша идея в иновативно изделие

В новата ни производствена база на бул. „Ботевградско шосе“ № 384 разполагаме със съвременен машинен парк, който непрекъснато обновяваме. Това ни позволява да изпълняваме широко разнообразие от услуги, без да правим какъвто й да е компромис с качеството на крайните продукти, които са насочени към промишлеността и строителството. В допълнение на това всеки член на екипа ни има богата експертиза и дългогодишен опит. На разположение сме да обсъдим всяка Ваша идея и да Ви предложим най-доброто решение.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.