Неон.БГ продължава да обогатява техническото оборудване в своята модерна база в София. Най-новото попълнение в машинния ни парк е лазер за рязане и гравиране на метали, който осигурява висока прецизност и качество на работа. Подробности за оборудването ще научите в днешния материал.

Новият Fiber лазер обработва листове от разнообразни материали, като стомана, алуминий, мед и месинг с големина 3000х1500 mm и дебелина до 20 mm. Машината е с линейно задвижване със скорост до 140 m/min. Режещата глава с автоматичен фокус е снабдена със сензори и гарантира прецизни резултати както при рязане, така и при гравиране.

Инвестициите в съвременно оборудване и оптимизирането на производствените процеси присъстват неизменно през цялата близо двадесетгодишна история на Неон.БГ. Внедряването на специален софтуер за управление на поръчките дава възможност за постигането на оптимална организация на работата в компанията. Сред иновативното оборудване в завода ни през годините са водещи машини за обработка на алуминий, плексиглас, композитен материал, МДФ и др. материали на немския производител Harmuth, най-висок клас абкант Amada HG1003 и мн.др.

Крайъгълен камък в развитието на Неон.БГ е откриването през септември 2021 г. на новата ни собствена производствена база на бул. „Ботевградско шосе“ №348 в София. Комуникативната локация и двойно по-голямата ѝ площ в сравнение с предходната база дават отлични перспективи за повишаване на качеството на услугите, подобряване на технологичния капацитет и развитие производствената програма на Неон.БГ.

Работата ни се отличава с прилагането на холистичен подход в обслужването на нейните клиенти и партньори. Нашият екип притежава богата експертиза и е на разположение да предостави високо качество при изработването на дизайна, 3D визуализацията, инженеринга, прототипирането и серийното производство на Вашите проекти.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.