Неон.БГ разшири машинния си парк с нов прецизен Fiber лазер за рязане и гравиране на метали, който увеличава производствения капацитет и допринася за намаляване цените на изделията.  

Лазерът обработва разнообразни материали като стомана, алуминий, мед и месинг с големина на листа 3000х1500 mm и дебелина до 20 mm. Машината е с линейно задвижване със скорост до 140 m/min.

„Високата скорост на линейните двигатели и бързата режеща глава с мощен фибро лазерен източник пестят много време, спомагателни газове и изразходвана енергия. Посредством модерни сензори и софтуер, машината за лазерно рязане в базата на Неон.БГ осигурява постоянно високо качество, заложено още при проектирането на машината. Детайли с дебелина от 0.3 до 20 mm се произвеждат с лекота, като качеството на среза се запазва и при по-дебели стоманени листове“, коментира г-н Георги Трайков, управител на Неон.БГ.

Поредната стъпка в развитието на Неон.БГ

Неон.БГ има 20-годишен опит в проектирането и изработването на изделия за широк спектър от индустриални приложения и за строителството. Компанията успешно развива сътрудничества с доказани компании, с които реализира креативни, иновативни и практични проекти.

От септември 2021 г. Неон.БГ разполага със собствена модерна производствена база, която е с над два пъти по-голяма площ от предходната. Разположена е на булевард „Ботевградско шосе“ №348 в София. Ключовата инвестиция разкрива нови хоризонти за дружеството по отношение на обема продукция, качеството на изпълнение на услугите и повишаването на професионалната експертиза на екипа.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.