Шоурумът и офисите на специализираната във вноса и търговията на едро и дребно с джанти, гуми и автоаксесоари фирма Маргел бе преобразен благодарение на съвместните усилия на Неон.БГ и НОДЕ Студио. Проектът е разработен от водещата компания за интериорен дизайн НОДЕ Студио, а за изработката на изделията се погрижиха специалистите на Неон.БГ.

„Съвременният и функционален интериорен дизайн на шоурума и офиса е признак за сериозно отношение и задължителна стъпка за всяка уважаваща себе си компания. Ето защо с удоволствие представяме обновения интериорен дизайн на шоурума и офисите на фирма Маргел. Заедно с екипа на Неон.БГ създадохме малките детайли, които са важни за всеки интериор. Изработените от тях детайли включват фирмено 3D лого от MDF, както и обемни надписи от плексиглас“, коментираха от НОДЕ Студио.

НОДЕ Студио е основана от арх. Иван Живков. Компанията има сериозен опит в изграждане и модернизиране на интериора на жилищни и обществени пространства, както и на фирмени офиси. НОДЕ Студио проектира също осветителни тела, мебели, аксесоари и др.

Заедно с Неон.БГ интериорните специалисти реализират успешно разнообразни проекти като впечатляващите рекламни надписи от плексиглас и алуминий, които двете компании създадоха за офиса на фирма CIMEX. Сред останалите съвместни проекти на Неон.БГ и НОДЕ Студио са осветително тяло от прецизно фрезован плътен алуминий, както и лампи, озаряващи интериора на нов луксозен ресторант в София.

Неон.БГ – лидер в сферата на рекламата и индустрията

Преди 20 години Неон.БГ стартира своята дейност с производството на неонови реклами. Компанията бързо разширява портфолиото си с обемни букви, тотеми, декор на телевизионни продукции и рекламни кутии, а днес продължава да обогатява разнообразието от новаторски изделия.

Успоредно с това Неон.БГ се позиционира и в сферата на индустрията и строителството, предлагайки богат набор от услуги. Експертният екип на утвърденото дружество гарантира прецизно изпълнение и високо качество на всеки проект, който изпълнява с помощта на съвременно оборудване, в което Неон.БГ непрекъснато инвестира.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.