И през тази година Неон.БГ продължава да надгражда своето продуктово портфолио. Размах за нови продуктови попълнения дава най-новият Fiber лазер, с който фирмата обогати наскоро машинния си парк. Едно от изделията, които екипът на Неон.БГ реализира с машината, са профилите от метал.

Профилите могат да бъдат с неограничeни размери и персонализиран дизайн, съобразен със заданието на клиента. Друго преимущество, което улеснява целия процес, е фактът, че не се налага изработването на матрица. Лазерът позволява специалистите ни да изготвят бързо мостра, а след това и да реализират голямо количество изделия със сложни форми в кратък срок.

За различните приложения могат да се изработят например Z-образни или T-образни профили. Важно е да се отбележи, че надлъжно могат да се изработят на произволни места специфични отвори, а отделните части на профила да са с различни размери, което позволява крайното изделие да се състои от по-малък брой детайли. Засилено търсене към профилите има от страна на компании от строителния сектор, както и от рекламната индустрия.

По отношение на материалите за обработка изборът също е голям. За целта са подходящи обикновена и неръждаема стомана, поцинкована ламарина, алуминий, мед, месинг и др. метали.

neon-profile

Характеристики на Fiber лазера на Неон.БГ

Прецизният лазер е с линейно задвижване със скорост до 140 m/min. Високата скорост на линейните двигатели и бързата режеща глава с мощен Fiber лазерен източник пестят много време, спомагателни газове и изразходвана енергия. За безкомпромисното качество на изпълнение има принос и режещата глава с автоматичен фокус, която е снабдена със сензори.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.