Немската компания Harmuth е утвърден производител на машини за фрезоване. За основаното през 2000 г. дружество приоритет са издръжливостта и дългият експлоатационен живот на всички компоненти. Harmuth разполага с производствена база и административен офис в гр. Норденхам, Германия, и до момента е доставила повече от 500 машини на клиенти във всички части на света. 

На своите стотици доволни клиенти Harmuth предоставя комплексно обслужване, осъществявайки индивидуални консултации, конфигурация на машините, доставка и инструктаж, безплатна поддръжка по телефон, както и своевременно сервизно обслужване.

Harmuth усъвършенства своите технически продукти благодарение на дългогодишния си опит и обратната връзка, която получава от клиентите си. Сред компаниите, които се доверяват на решенията на немския бранд, е и Неон.БГ – водеща българска компания, специализирана в дизайн, инженеринг, прототипиране и производство на продукти и технически решения за индустрията.

С помощта на оборудване от Harmuth Неон.БГ обработва разнообразни материали като алуминий, плексиглас, композитен материал и МДФ.

Тази инвестиция дава възможност на българското дружество непрекъснато да разширява своето продуктово портфолио и успешно да удовлетворява актуалните потребности на своите клиенти и партньори. От друга страна, екипът на Неон.БГ непрекъснато развива професионалната си експертиза, за да гарантира висококачествено и прецизно изпълнение на всеки проект.

Ако сте специалист в сферата на индустрията или строителството, заповядайте в новата производствена база на Неон.БГ на столичния булевард „Ботевградско шосе“. Неон.БГ с радост отваря вратите си за всички заинтересовани, които биха искали да научат от първо лице за техническите характеристики на машините на доказания немски бранд. Не пропускайте да се запознаете и с многобройните услуги и най-новите проекти на Неон.БГ.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.