Екипът на Неон.БГ изработи за фирма Кедър Дизайн медицински шкаф от неръждаема стомана и стъкло. Компанията проектира изделието детайлно, като съблюдава всички негови специфики. Производственият процес обхваща рязане на метала с помощта на иновативен Fiber лазер, който е най-новото попълнение в машинния парк на дружеството, а като помощно средство в процеса е използван втечнен азот. Детайлите на шкафа са прецизно огънати, а финален резултат е изключително здравата конструкция, която се сглобява и разглобява лесно. Освен това полиците могат да се местят според индивидуалните нужди на клиента. Повърхностите на медицинския шкаф са с к240 текстура, която се почиства лесно. Тя не позволява образуването на петна и е издръжлива при досег с химикали.

Надеждност, издръжливост и лесна обработка – това са част от факторите, благодарение на които неръждаемата стомана удовлетворява строгите изисквания на медицинската индустрия. Изделията от нея са екологично устойчиви и имат добри механични свойства като осигуряват отлични хигиенни условия.

Неон.БГ отделя специално внимание на детайлите, които правят изделието още по-функционално и устойчиво. Специалистите на компанията залагат на висококачествени панти, осигуряващи плавното отваряне и затваряне на вратите. За да бъде гарантирана сигурността на съхраняваните продукти, отделенията на шкафа се заключват. Дръжките на витрините и вратите от огледално полирана неръждаема стомана придават елегантен завършек на цялостния дизайн.

Освен с качеството на материалите и изработката, техническите решения на Неон.БГ се отличават и с конкурентни цени. Екипът проявява също така гъвкавост по отношение на дизайна и размерите на изделията, като се съобразява изцяло с потребностите на клиентите.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.