Прогнозите за следващите години при използването на фотоволтаични системи както в индустрията, така и за битовите приложения, показват сериозен ръст в потреблението на възобновяема енергия.

Ние сме проницателни и адаптивни към новостите на пазара и винаги се стремим да предложим на клиентите си възможно най-добрите, качествени и ефективни продукти. Затова взехме решение да разширим продуктовата ни гама с производството на нови крепежни елементи за монтиране на фотоволтаични системи.

Фотоволтаичните системи имат широк обхват на приложение. Те могат да захранват с електричество консуматори в жилищни сгради, къщи, предприятия, бизнес сгради и т.н. Ключова роля за ефективността им обаче играе проектирането, независимо от техния мащаб, функция и приложение. А от решаващо значение за ефективността им са оптималното разположение, както и подходящият наклон на соларните панели. Монтажът може да се извърши върху наклонен или плосък покрив, фасада или наземна конструкция.

Ние, от Неон.БГ, обогатихме производствената си програма с крепежни елементи за фотоволтаици върху покриви на сгради, фабрики и домове. Също така, можем да предложим планки за бърз и надежден монтаж на фотоволтаични конструкции. Предприехме тази важна стъпка с грижа към нашите клиенти, за да могат да изградят качествена, сигурна и високопроизводителна соларна система.

Новите изделия можете да намерите в новата ни производствена база на бул. „Ботевградско шосе“ №348 в София, а съвсем скоро очаквайте подробна информация и на нашия сайт.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.