Екипът на Неон.БГ инсталира фрезови машини с CNC управление Harmuth в модерната производствена база на АЦОМ ООД, намираща се в Индустриална зона Божурище. Новата машина отваря още по-големи възможности пред инженерите от ACOM да проектират и произвеждат детайли с прецизно изрязване, гравиране, биговане, както и нарязване на резби в детайли от алуминий, гетинакс, поликарбонат, велпапе и акрил.

Компанията ACOM е специализирана в производството на изделия в областта на радиоелектрониката, радиокомуникационната техника и оборудване и акустичните технологии. Продуктите й се реализират изцяло на международния пазар. Компанията разработва и произвежда всяко свое решение с фокус върху специфичните нужди на всеки индивидуален клиент и с безкомпромисен ангажимент към качеството му.

ACOM 1

Производството на ACOM се базира върху научноизследователска и развойна дейност, обезпечаване с висок клас машини и оборудване, модерна производствена и логистична база, както и висококвалифициран персонал. За производството на изделията са създадени обособени подпроизводства, включително: производство на механични компоненти, производство на електронни модули и разработка на специализиран софтуер за управление на продуктите.

„Продуктите ни са високотехнологични, изключително качествени и надеждни, 100% разработени и произведени в България, с което се гордеем. Те са в челните места на световните класации за този род изделия. За да осигурим високото качество на изделията си, ние се нуждаем от модерни и високотехнологични машини, каквато е фрезата Harmuth, която ни бе доставена от Неон.БГ“, добавиха от ACOM.

Неон.БГ е дистрибутор за България на утвърдения немски производител Harmuth, който произвежда висококачествени системи за фрезоване с CNC управление. Машините на Harmuth притежават удобен интерфейс за управление и множество автоматични функции като лазерно позициониране, автоматична интерполация за нарязване на резби, автоматично следене на вакуума и охлаждащата течност. Автоматичната смяна на 28 инструмента, както и допълнителните 4-осни инструменти позволяват изработването и на опаковки от велпапе.

ACOM 2

Неон.БГ инвестира непрекъснато в съвременно оборудване и оптимизиране на производствените процеси. Важен етап в историята на дружеството е откриването през септември 2021 г. на нова собствена производствена база в София. Производственият обект е с два пъти по-голяма площ в сравнение с предишния, като осигурява отлични възможности за повишаване на качеството на услугите, капацитета на производството и разширяване на продуктовото портфолио на Неон.БГ. Очаква се в най-близко бъдеще към нея да заработи и шоурум на компанията.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.