В съвременните пазарни условия добрата разпознаваемост и високото качество на предлаганите продукти и услуги стоят в основата на постигането на успех за всяка една компания, независимо от сферата, в която оперира. Ние от Неон.БГ умело успяваме да съчетаем и двете пазарни условия. Дружеството непрекъснато разширява палитрата от предлагани продукти и услуги, за което спомага и новата производствена база, функционираща вече близо година. А днес сме на крачка от осъществяването на друга наша професионална мечта, а именно откриването на собствен шоурум.

Неон.БГ e производствена компания, в чиито технически и технологични възможности е изработването на широко разнообразие от изделия от метал и различни други материали. В началото историята на фирмата е пряко свързана с изработването на изделия и конструкции за външна реклама. Всъщност самото ни име идва от производството на неонови реклами, а в областта на външната реклама Неон.БГ продължава да бъде водеща компания и днес. Наред с това, през годините непрекъснато обогатяваме машинното оборудване, с което разполагаме, и по този начин разширяваме направленията на своята дейност и портфолиото ни от продукти.

Освен поръчки по задание на клиента, днес дружеството разработва и множество собствени изделия. Такива например са универсалната количка „Здравият Джо“, дигитални часовници и др.

Фирмата, също така, е дистрибутор за България на утвърдения немски производител на фрезови машини с CNC управление Harmuth. Машините са с удобен интерфейс за управление и множество автоматични функции като лазерно позициониране, автоматична интерполация за нарязване на резби, автоматично следене на вакуума и охлаждащата течност. Те позволяват изработването и на опаковки от велпапе с автоматичната смяна на 28 инструмента, както и с допълнителните 4-осни инструменти. Съвсем наскоро например, дружеството инсталира фреза Harmuth в модерната производствена база на АЦОМ ООД, намираща се в Индустриална зона Божурище.

Нова производствена база и шоурум

От септември 2021 г. Неон.БГ оперира с новата си собствена производствена база в София. Тя се намира на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 и е с два пъти по-голяма площ в сравнение с предишния обект. Новата база осигурява отлични възможности за повишаване на качеството на услугите, капацитета на производството и разширяване на продуктовото ни портфолио.

new factory

Към настоящия момент Неон.БГ изгражда своя шоурум, който ще бъде разположен в новопостроена за целта 3-етажна административна постройка в новата производствена база на дружеството. От есента на тази година се очаква шоурумът да бъде отворен за всички клиенти, партньори и приятели на компанията.

В шоурума екипът на фирмата ще представи както различните модели универсални колички собствено производство, така и други собствени разработки.

„Здравият Джо“ – верен помощник във всички логистични операции

Универсалната количка за плоскости и заготовки Tough Joe („Здравият Джо“) притежава висока устойчивост при транспортиране на продукти в голям набор индустрии. Тя е подходящо решение за фирмите от дърво-, металообработващата и рекламната индустрия, стъкларството, организацията на складове и мн.др. Създадената от специалистите на Неон.БГ количка е регистрирана като полезен модел в Патентно ведомство на Република България през 2020 г., а инвестициите на компанията в ново оборудване дават широки възможности за производство на големи серии от нея.

Количката Tough Joe може да се управлява свободно само от един оператор. Конструкцията ѝ се състои от две базови части – основа, върху която се поставят материалите, и пирамида, която осигурява опора на изделията и предотвратява тяхното преобръщане. Пирамидата се монтира към основата и е изработена от лазерно изрязан и огънат метален лист. Върху нея могат да се монтират аксесоари като рафтове, механизми или кутии. Тя разполага с дръжки за свободно и безопасно управление.

Количката се предлага в различни размери. Теглото на „Здравия Джо“ е 42 kg, а височината ѝ варира от 820 до 1020 mm. Широка е 1100 mm, има дължина от 700 mm, а колелата ѝ са тип Tellure Rota 604211. С количката могат да се пренасят плоскости с тегло до 900 kg и размери 250х125 cm.

trolley

Ще можете да разгледате различните модели на индустриалната количка на Неон.БГ съвсем скоро в шоурума, който компанията предстои да открие в производствената си база на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София.

Ако обаче нямате търпение да научите подробности за тях, може още сега да посетите техния специален сайт ТУК.

Дигитални часовници – за да бъдете винаги в час

Дигиталните часовници, произведени от Неон.БГ, се отличават със следните характеристики:

  • Дигитално синхронизиране посредством вградена мрежа с Wi-Fi и GPS;
  • Семпъл модерен дизайн;
  • Разнообразие от цветове;
  • Наличие на IP67 сертификат (прахозащитен и водоустойчив);
  • Възможност за екстериорна и интериорна употреба.

Часовниците се настройват по два начина: автоматично – като се влиза в мрежата на часовника и се избира между Wi-Fi или GPS настройка; или чрез ръчно въвеждане на часа и часовата зона.

clock

Със своето богато специализирано оборудване Неон.БГ има свобода в производството и може да превърне всяка Ваша идея в реалност, независимо дали е свързана с дизайн, 3D визуализация, инженеринг, прототипиране или серийно производство.

Откриването на новия шоурум на компанията ще бъде дългоочаквано и значимо събитие както за целия екип на дружеството, така и за всеки, който се обръща към тях за поръчка на изделия или сътрудничество.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.