Кое е достатъчно здраво, надеждно и устойчиво, за да може без проблеми да транспортира материали с тегло близо един тон? Това е „Здравият Джо“ („Tough Joe“) – универсалната количка на Неон.БГ, която намира приложение във всеки производствен отрасъл и логистиката!

Универсалната количка за плоскости и заготовки „Tough Joe“ („Здравият Джо“) се отличава с висока якост и устойчивост при транспортиране на изделия в различни приложения. Тя е широко застъпена във фирмите от дърво-, металообработващата и рекламната индустрия, машиностроенето, стъкларството, организацията на складове и мн.др.

Универсалната количка на Неон.БГ притежава регистрация като полезен модел в Патентно ведомство на Република България от 2020 г. Инвестициите на компанията в ново оборудване обезпечават възможността за производство на големи серии от нея.

„Здравият Джо“ пренася плоскости с тегло до 900 kg

Конструктивно универсалната количка „Здравият Джо“ е изградена от две базови части – основа, върху която се поставят и редят материалите, и пирамида, която осигурява опора на изделията и предотвратява тяхното преобръщане. Пирамидата е изработена от лазерно изрязан и огънат метален лист и се монтира към основата. Върху пирамидата могат да се монтират различни по вид и размери аксесоари – рафтове, механизми или кутии.

Индустриалната количка е изключително стабилна, издържлива на големи натоварвания и разполага с интегрирана в основата система за закачане на две или повече колички.

Количката „Tough Joe“ разполага с дръжки за свободно и безопасно управление. Нейно основно предимство е, че  може да се управлява свободно само от един оператор.

tough joe

Универсалната количка се изработва в различни модели при следните основни параметри:

  • Тегло – 42 kg;
  • Височината – от 820 до 1020 mm;
  • Широчина – 1100 mm;
  • Дължина – 700 mm;
  • Колела – тип Tellure Rota 604211.

С количката могат да се пренасят плоскости с тегло до 900 kg и размери 250х125 cm.

Различните модели на индустриалната количка собствено производство „Tough Joe“ на Неон.БГ могат да бъдат разгледани в шоурума на компанията в производствената ѝ база на бул. „Ботевградско шосе“ № 348 в София.

Повече подробности за универсалната количка „Здравия Джо“ бихте могли да намерите и на официалния сайт на продукта ТУК!

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.