Огъване на листове просечена ламарина

НЕОН.БГ разполага с най-висок клас абкант за огъване на просечена ламарина. За да видите всички материали, с които работим, натиснете ТУК.

 

Какво представлява просечената ламарина

Просечената ламарина представлява мрежа от метал. Изработката на материала изисква много внимание, а самият процес представлява просичане и изтегляне на плътна ламарина. Цялото действие се повтаря многократно до получаване на продукта. Крайният продукт може да бъде във формата лист или сгънат на руло. Има минимална разлика между двата елемента, като дебелината на листа може да бъде до 7 мм, а тази на рулото не трябва да превишава 5 мм.

Просечената ламарина има отлични свойства, които я правят изключително харесвана и желана от купувачите. Материалът е изключително олекотен, което го прави лесен за обработка, а и продуктите стават качествени. Гъвкавостта прави ламарината подходяща за всякакви конструкции, за които е предназначена, и накрая безопасността на пресечената ламарина, която има свойството да не задържа лед и сняг, я прави сигурна, защото намалява риска от падане и подхлъзване.

 

Повече информация за абканта

Наличните инструменти можете да видите, като натиснете ТУК, а за повече информация за нашия абкант AMADA HG1003 - ТУК.

 

За запитвания и връзка с нас:

Къде сме? - гр.София, бул. „Ботевградско шосе“ № 348
Нашият имейл - info@neon.bg
Телефони за връзка - 
Лена Симеонова: 0878 25 00 18
Иван Бърдаров:  0879 59 00 00
Работно време - Понеделник - Петък от 08:00 до 17:00 ч.