Рутерно CNC рязане на пенокартон и велпапе

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на пенокартон и велпапе.

 

Инструменти

Разполагаме с широк набор от инструменти за обработка на пенокартон и велпапе. Можете да разгледате инструментите за рязане, като натиснете ТУК.

 

Какво представлява пенокартонът?

Пенокартонът представлява лек и гладък материал. Структурата му е от два твърди картона от двете му страни, а сърцевината е от полистириол във вид на пяна. Материалът има изключителна стабилност, висока устойчивост при високи температури - до 100 °C за по-дълго време и 160 °C за по-кратко, реже се лесно и допълнително може да се ламинира. Когато се съхранява, не трябва да бъде излаган на ниски температури и влажност. Най-често е приложим за вътрешен интериор, а продуктите, които могат да се изработят от него, са: дизайн на витрини, висящи табели, фото рамки и други.

 

Какво представлява велпапето?

Велпапето представлява картон, съставен от плоски и дебели слоеве хартия, прикрепени към редуващите се нагънати слоеве. Предназначен е за съхранение на продукти, за да ги предпази от всякакви повреди. Велпапето е лек и еластичен материал, което го прави здрав при удари, температурни изменения и влаги. Хартиената повърхност на велпапето позволява директен печат на изображения.

 

За запитвания и за връзка с нас:

Къде сме? - гр.София, бул. „Ботевградско шосе“ № 348
Нашият имейл - info@neon.bg
Телефони за връзка - 
Лена Симеонова: 0878 25 00 18
Иван Бърдаров:  0879 59 00 00
Работно време - Понеделник - Петък от 08:00 до 17:00 ч.