Рязане на Звукопоглъщащи Плоскости от Филц

Рутерно CNC рязане на филц

НЕОН.БГ разполага с висококачествено оборудване за точно и прецизно изрязване на плоскости от филц. Имаме готовност да реагираме мигновено, да отговорим на всички Ваши запитвания, да посрещнем Вашите нужди и да изпълним проектите Ви професионално, качествено и в срок!

Гравиране

Гравиране на дърво и други материали

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане и гравиране на дърво, гетинакс, пвц, кориан и други материали.

Гравирането върху дърво е често предпочитано за изработка на продукти като рекламни материали, персонализирани подаръци, сувенири, интериорни декорации и други! 

 

Рязане и Гравиране на Кориан

Рутерно CNC рязане и гравиране на Кориан

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане и гравиране на кориан.

 

Инструменти

Разполагаме с широк набор от инструменти за гравиране и рязане на кориан. Ако нямаме някой инструмент, нужен за изработката на вашата поръчка, може да бъде поръчан и доставен в кратък срок!

 

Рязане и Гравиране на Фибран, Стиропор

Рутерно CNC рязане и гравиране на фибран и стиропор

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на стиропор и фибран.

 

Какво представлява стиропорът?

Експандирания пенополистирол (EPS) е широко известен като стиропор. Styropor всъщност е търговска марка на BASF, но подобно на много други е придобила популярност като общо название за EPS. В пряка зависимост от плътността на пенополистирола е неговата механична якост, също така дълготрайността му и не на последно място по-ниската топлопроводимост.

 

Рязане на Плексиглас, Акрил

Рутерно CNC рязане и гравиране на плексиглас ПММА (PMMA), акрил

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на плексиглас.

 

Инструменти

Разполагаме с широк набор от инструменти за рязане на плексиглас. Можете да ги разгледате, като натиснете ТУК. Ако нямаме някой инструмент, нужен за изработката на вашата поръчка, може да бъде поръчан и доставен в кратък срок!

 

Рязане на Алуминий

Рутерно CNC рязане на алуминий

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на алуминий.

 

Инструменти

Разполагаме с широк набор от инструменти за обработване на алуминий. Можете да разгледате, като натиснете ТУК. Ако нямаме някой инструмент, нужен за изработката на вашата поръчка, може да бъде поръчан и доставен в кратък срок!

 

Рязане на Еталбонд

Рутерно CNC рязане на еталбонд

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на еталбонд.

 

Инструменти

Разполагаме с широк набор от инструменти за обработка на еталбонд. Можете да разгледате наличните, като натиснете ТУК. Ако нямаме някой, който е нужен за изпълнението на вашата поръчка, можем да го поръчаме и да бъде доставен в кратък срок!

 

Рязане и гравиране на МДФ, Шперплат, ПДЧ

Рутерно CNC рязане и гравиране на дърво

НЕОН.БГ разполага с оборудване за рязане на МДФ, шперплат и ПДЧ.

 

Инструменти

Разполагаме с голям набор от инструменти за обработка на дървен материал. Всички налични инструменти за дърво можете да видите, като натиснете ТУК. Ако нямаме някой, който е нужен за изработката на вашата поръчка, може да бъде поръчан и доставен в кратък срок!

 

Subscribe to РЯЗАНЕ И ГРАВИРАНЕ НА ПЛОСКОСТИ